Победници такмичења Онлајн недеље 2017.

Армија ентузијаста (више од 6200 грађана) учествовала је ове године на промоцији е-вештина и дигиталног оснаживања током Онлајн недеље 2017.
Бројне активности организоване су од стране креативних наставника основних и средњих школа, библиотекара, активиста из невладиних организација и ИКТ струковних удружења широм земље. Захваљујући њима Србија је била број 1 у Европи.
У оквиру кампање, организовано је и такмичење за најбољу фотографију, видео запис, игрицу и за најактивније партнере. На сајту кампање можете погледати радове награђених.

Међу победницима, нашла су се и два рада чији сам аутор – најбоља фотографија Ми волимо #GOW17 и најбољи видео QR Code Treasure Hunt.

Ми волимо #GOW17

Тим Онлајн недеље 2017 нам се захвалио на изузетном труду током Онлајн недеље и пре свега на посвећености ширењу дигиталне писмености у Србији. Све ово допринело је и одличном представљању наше земље на међународној сцени односно у оквиру највеће међународне мреже професионалаца који се баве дигиталном инклузијом и оснаживањем.

Захвањујемо се и ми IAN Telecentru што нам је омогућио да будемо један од партнера кампање. Са великим нестрпљењем очекујемо Онлајн недељу 2018!

Categories: Актуелности, Онлајн недеља | Поставите коментар

Кретање чланака

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: