Новогодишње жеље

Ближи се Нова година. Време је да подвучемо црту на крају календарске године и видимо шта смо остварили, а шта нам је од зацртаних планова остало неостварено.
Имамо разлога да будемо расположени и срећни. Учествовали смо у Европској недељи програмирања и глобалној кампањи „Сат програмирања“, Дану садње стабала и ENO Treelympics, a са пројектом „From home to school: be smart, be safe!“ у Међународном програму Dreamdo Schools. Обележили смо октобар – месец правилне исхране, Светски дана хране, Светски дан поште и Међународни дан мира. Направили смо хранилице за птице, а наша другарица Теодора нам је поклонила непроцењив поклон – сунчани часовник.
Израдили смо и постоље наших успеха. На Интернет изложби „Подршка породици – најбоља подршка деци“ Пријатеља деце Србије, Фића је освојио 3. место у категорији млађи разреди основне школе, а учитељица другу награду у области „Природне науке“ на конкурсу за наставнике основних школа „Дигитални час“ у школској 2015/2016. години. Ако наставимo да набрајамo, нећeмо до сутра завршити! Портфолија су нам пуна наградa, похвалница, диплома…

Дошао је тренутак да направимо план за следећу годину. Поставићемо циљеве, али не прелаке, такви нас неће мотивисати. Још само да их запишемо, попут списка за куповину. Дугорочне планове ћемо држати на посебном месту, а оне мале дневне и недељне на видном, да нам буду стално пред очима.

Прави је тренутак да одиграмо игру честитања. Занимљиво је саслушати шта нам други желе, како нас виде.


Потрудићемо се да у новој години будемо још бољи другари и ђаци.

Потрудићемо се да у новој години будемо још бољи другари и ђаци.

Categories: Актуелности | Поставите коментар

Кретање чланака

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: